Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه کار با بیان اینکه طرح کاهش ساعات کار در ادارات و بخشهای تابع قانون کار اجرا نمی شود، گفت: به جای اجرای این طرح بهتر است به سمت دورکاری برویم چرا که دورکاری در چنین شرایطی موجب تحقق برنامه‌ها و کاهش هزینه های دولت می شود.

ولی الله صالحی ـ  در ارزیابی طرح کاهش ساعات کار که با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی به اجرا درآمده است، اظهار کرد: این طرح به طور حتم روی مصرف انرژی تاثیرگذار است و موجب صرفه جویی در مصرف برق می شود ولی از این نظر که موجب رفع و رجوع کار مراجعین و مردم شود، ‌ باید جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر برای برخی اجرای این طرح عملی نیست چون کارشان به گونه ای است که در ساعاتی که ادارات باز است مشکلاتی برای ارباب رجوع به وجود آمده است ولی از این جهت که افراد صبح زود وارد محل کار می شوند و زودتر محل کار را ترک کرده و به منزل می روند، صرفه جویی اتفاق می افتد.

صالحی تصریح کرد: این طرح باید به نحوی عملیاتی شود که ضمن تحقق هدف مورد نظر که کاهش مصرف انرژی است، خدمات لازم را به مراجعین ادارات و کسانی که به شکل حضوری با ادارات سرو کار دارند، ارائه دهد.

این کارشناس حوزه کار معتقد است دولت به جای اجرای این طرح باید به سمت دورکاری در چنین شرایطی برود و افراد را به کار در بستر اینترنت تشویق کند تا ارباب رجوع بدون مراجعه حضوری و فیزیکی به سازمانها و ادارات به سمت کارهای مکانیزه برود.

وی درعین حال با بیان اینکه بخش اعظمی از سازمانها و مجموعه ها مشمول قانون کار هستند، درباره عدم اجرای مصوبه در این بخش از ادارات، گفت: اگر نگاه قانون کاری به این طرح داشته باشیم در واقع طرح را به طور کامل اجرا نکرده ایم چون از باب کسر کار ناشی از اجرای طرح، دستور به جبران شده و این مساله مانع اجرای مصوبه در این بخش از ادارات شده است در حالی که ما در دوران کرونا به سمت دورکاری رفتیم ولی مشکلی به لحاظ بیمه برای کارمندان پیش نیامد.

صالحی تصریح کرد: به طور معمول در چنین مواردی که قرار است ۸ ساعت حضور در محل کار باشد به دلیل اهداف طرح، توافق می شود و دولت به عنوان کارفرمای بزرگ باید این قضیه را حل و فصل کند. وقتی دولت چنین برنامه‌ای را در دست اجرا دارد باید هزینه آن را هم بپذیرد و نگاه قانون کاری را از آن بردارد.

وی در پایان گفت: اجرای این طرح علاوه بر صرفه جویی در مصرف برق، به کاهش ترافیک کمک می کند و آثار و برکات و پیامدهای بسیار خوبی دارد ولی معتقدم که باید به سمت دورکاری به خصوص در کلان شهرها برویم و در کارهایی که ضرورتی ندارد ارباب رجوع به شکل حضوری وارد ساختار ادارات شود، به صورت اینترنتی خدمات مورد نیاز را دریافت کند. اجرای دورکاری موجب تحقق برنامه‌ها و کاهش هزینه های دولت می شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سمت دورکاری اجرای این طرح قانون کار صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها

طبق قانون اساسی و با هدف حذف شرکت‌های پیمانکار و واسطه و برقراری عدالت اجتماعی مقرر شد تا از واگذاری نیرو‌های قرارداد معین به شرکت‌های پیمانکار خودداری شود و دستگاه اجرایی به طور مستقیم با نیرو‌های خود قرارداد یکساله منعقد کنند. اما این قانون در برخی از شرکت‌ها همچنان به اجرا در نیامده است و موجب نارضایتی کارکنان آنها شده است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از متوقف شدن اجرای این قانون در سال ۱۴۰۳ در برخی از دستگاه‌های اجرایی خبر داد و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد تا کارکنان از بلاتکلیفی رها شوند.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام، لطفا مصوبه مجلس در خصوص قرارداد‌های مستقیم کارگران در دستگاه‌های اجرایی که قرار بود ۱۴۰۳ اجرا شود، اما مسکوت مانده است پیگیری شود تا از بلاتکلیفی خارج شویم.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود